Podelite utiske
Scroll

Zabranjen pristup

U slučaju da je na vaš nalog zatvoren ili suspendovan to znači da nećete moći da ga koristite.
Prilikom pokušaja logovanja na vaš nalog, dobićete ovakvo obaveštenje:

suspendovan.png

Predlažemo vam da pogledate poslednju poruku koja vam je poslata na vašu e-mail adresu sa naše strane, jer se tu nalaze sve informacije u vezi zatvaranje ili suspenzije naloga. U slučaju da imate dodatnih pitanja, budite slobodni da odgovorite na datu poruku.

 

Da li ti je pomogao ovaj članak?
0 od 0 smatra da je ovo od pomoći

Ako imate neko pitanje za nas, uvek nam možete pisati preko strane Kontakt.